Coaching bij Centrum Lumière

bron van innerlijke kracht en balans

Er zijn periodes wanneer het leven lastiger lijkt dan anders. Je loopt vast omdat je grote levensvragen hebt, of omdat je met bepaalde gewoontes en gedrag wilt breken. Je draait in cirkels. Op die momenten kan Anne je helpen om weer op koers te komen en de wijsheid in je zelf te hervinden. Samen gaan jullie aan de slag om in contact te komen met je innerlijke wijsheid en hoe die te gebruiken in je dagelijkse leven. Daarbij past Anne verschillende technieken toe.

Het coaching traject

Doorgaans bestaat een coaching traject uit 4-5 sessies die begint met een intakegesprek. In dit gesprek bespreken jullie waarvoor je coaching wil. Tijdens de volgende sessies gaan jullie nader in op jouw hulpvraag, waar die vandaan komt en op welke manier je jezelf kan ondersteunen. Een coaching traject is heel persoonlijk en jij en Anne kijken daarom samen naar wat jou het beste ondersteunt in jouw specifieke situatie.

Coaching en aurareading

Een mooi begin van een coaching traject is een aurareading. De reden waarom je coaching zoekt heeft te maken met dat je aan het veranderen bent en oplossingen zoekt voor hoe om te gaan met wat in je speelt. Een aurareading geeft je inzicht in je huidige ontwikkelingen. Op de pagina Aurareading kan je meer lezen over wat een aurareading is. In het geval dat je begint met een aurareading, komt de intakegesprek pas na de aurareading.

Coaching en Reiki

Een Reikibehandeling kan een onderdeel zijn van het coaching traject. Dat is omdat Reiki een goede ondersteuning is tijdens coaching. Reiki laat jouw levensenergie stromen. Daardoor voel je je rustiger en meer in balans tijdens deze periode die vol veranderingen zit.  Je merkt dat je makkelijker ontdekt wat voor jou goed is en dat keuzes maken makkelijker wordt. Zie voor meer informatie over wat Reiki is en voor je kan beteken op de pagina Reiki.

Een intakegesprek duurt 1 uur
Een coaching sessie kost € 135,- en duurt 1 tot 1,5 uur
Een coaching sessie in combinatie met Reiki kost € 180,- en duurt 2 uur

Direct contact opnemen met Anne Slettum

om je bron van innerlijke kracht en balans te vinden

Intuïtieve ontwikkeling betekent een steeds beter onderscheid leren maken tussen feiten, ideeën, emoties, overgenomen meningen en de interpretaties daarvan. Bewustzijn creëert helderheid en rust.

(citaat van de website ' Effectieve intuitie' Carolina Bont.)