Over Anne Slettum van Centrum Lumière

bron van innerlijke kracht en balans

Jou laten ontdekken dat je alles al in je hebt om je een compleet en gelukkig mens te voelen. Je laten ontdekken dat jouw schaduwkanten, in realiteit verborgen kwaliteiten zijn. Dat je alles al in je hebt om kracht en balans te vinden in jezelf.

Coach, therapeut en energiewerker

Anne is in haar element wanneer ze jou kan helpen om contact te maken met jouw lichaam en innerlijke wijsheid. Ze behandelt met de intentie om je te laten ontdekken dat je alles al in je hebt om je een compleet en gelukkig mens te voelen. Om je te laten ontdekken dat je schaduwkanten eigenlijk verborgen kwaliteiten zijn.

Werken met het lichaam en energie is voor Anne de meest natuurlijke manier van werken – voelen – zien – bewegen. Ontdekken wat in het lichaam gebeurt. Het lichaam en onze energie vertellen ons veel eerder dan het hoofd wanneer er iets mis is. Tegelijkertijd vind je daar de antwoorden over wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen. Anne past dan ook regelmatig visualisaties, lichamelijke- en ademoefeningen toe in haar sessies.

Om zich te bekwamen als coach en therapeut heeft Anne diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Ze is afgestudeerd tot aurareader en intuition practitioner en ze is docent in Hatha yoga. Ze heeft zich verdiept in en is opgeleid in het systemisch werk als coach en familieopsteller en ze is ingewijd in Reiki; niveau 1, 2, 3 tot en met Reikimaster volgens het Mikao Usui systeem.

Aarzel niet om contact op te nemen.

Met warme groet,
Anne Slettum

Direct contact opnemen met Anne Slettum

om je bron van innerlijke kracht en balans te vinden

I have been a seeker and I still am, but I stopped asking the books and the stars. I started listening to the teaching of my Soul.”

Rumi