Over Anne Slettum van Centrum Lumière

bron van innerlijke kracht en balans

Mensen laten ontdekken dat zij al alles in zich hebben om zich een compleet en gelukkig mens te voelen. Hen laten ontdekken dat hun schaduwkanten, in realiteit verborgen kwaliteiten zijn. Dat wij al alles in ons hebben om kracht en balans te vinden in ons zelf.

Coach, therapeut en energiewerker

Ik ben in mijn element wanneer ik iemand kan helpen om in contact te maken met haar of zijn lichaam en innerlijke wijsheid. Ik behandel met de intentie om je te laten ontdekken dat je alles in je hebt om je een compleet en gelukkig mens te voelen. Om je te laten ontdekken dat je schaduwkanten eigenlijk verborgen kwaliteiten zijn.

Werken met het lichaam en energie is voor mij de meest natuurlijke manier van werken – voelen – zien – bewegen. Ontdekken wat in het lichaam gebeurt. Het lichaam en onze energie vertellen ons veel eerder dan het hoofd wanneer er iets mis is. Tegelijkertijd vind je daar de antwoorden over wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen. Ik pas dan ook regelmatig visualisaties, lichamelijke- en ademoefeningen toe in mijn sessies.

Om mij te bekwamen als coach en therapeut heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Ik ben afgestudeerd tot aurareader en intuition practitioner bij Centrum van Effectieve intuïtie, volgens de methodiek van Carolina Bont. Reiki niveau 1, 2, 3 t/m Reikimaster, volgens het Mikao Usui systeem ben ik in ingewijd en heb ik mij in thuis gemaakt bij Reikimaster Sylvia Roelfes.
Het systemisch werken heb ik mij eigen gemaakt door opleidingen te volgen als familieopsteller en systemisch coach bij de opleidingsinstituten UNLP en Bert Hellinger. Bij Yoga Innerwork heb ik een 200 uren opleiding gevolgd tot docent in Hatha yoga.

Aarzel niet om contact op te nemen.

Met warme groet,
Anne Slettum

Direct contact opnemen met Anne Slettum

om je bron van innerlijke kracht en balans te vinden

I have been a seeker and I still am, but I stopped asking the books and the stars. I started listening to the teaching of my Soul.”

Rumi