Aurareading bij Centrum Lumière

bron van innerlijke kracht en balans

Een aurareading is een waarneming van je aura. Wanneer je voor ingewikkelde situaties of keuzes staat, dan is een aurareading een manier om weer in contact te komen met je oorspronkelijke wijsheid. Een aurareading geeft helderheid en inzicht in je eigen gedachtepatronen en gevoelens op een diep niveau. De inzichten van je kwaliteiten en talenten waarvan je je bewust wordt tijdens een aurareading, helpen je om te gaan met je ontwikkelingen en de dilemma’s die je tegenkomt.

Vooral aan het begin van een coaching traject is een reading aan te bevelen. Je zit in een veranderingsproces en de vragen en twijfels die je kan ervaren zijn daar onderdeel van, maar ook een losse aurareading is mogelijk.

Een aurareading zet energie in beweging en werkt een ruime periode na daarna. Maak daarom een opname van de reading met je telefoon, die je later kan terugluisteren. Ook is het handig om een notitieboek en een pen mee te nemen voor als je vragen hebt tijdens de reading.

Hoe gaat de aurareading in zijn werk

We zitten tegenover elkaar.  Anne sluit haar ogen en is een tijdje stil. In de stilte maakt ze verbinding met jouw energie en ontvangt ze informatie over jou. Daarna verwoordt ze de informatie die ze ontvangt. Zij begint met het lezen van jouw aura, vervolgens leest ze de zeven hoofdchakra’s. Elke chakra vertegenwoordigt een onderdeel van jouw bewustzijn.

Anne vraagt jou om stil te blijven tijdens de reading, zodat de reading zuiver is. Wanneer je vragen hebt, kun je deze na de reading stellen.

Hoe lang duurt een aurareading en hoeveel kost het?

Een aurareading duurt 1 ½ tot 2 uur.
Tarief: € 135,-

 

Direct contact opnemen met Anne Slettum

om je bron van innerlijke kracht en balans te vinden

Stop for a minute, breathe and be proud of yourself for how far you’ve come.

Author unknown